PM2Alliance Web SayfasıMilenyum Danışmanlık olarak Avrupa Birliğinin profesyonel bir ağı olan PM²Alliance’ a katılmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Gönüllülük esası ile çalışan bu organizasyonun Türkiye bölümünde katkı sağlamak için Milenyum olarak üye olduk, eğitimler aldık ve hatta vermeye de başladık. Hedefimiz ülkemizde Proje Yönetiminde mükemmelliğe götüren bu yaklaşımı yaygınlaştırmaktır.

Pandemi sürecinde firma veya bize danışanlar olarak krizden çıkmak için alternatif yollar aradık. Gelecek Nesil çalışmalara dahil olmak için bakışları değiştirmenin artık bazı düzenlerin eskisi gibi olamayacağını çeşitli seminer ve programlarda ifade ettik. Bizlerde bu bakışı kuvvetlendirmek, alışkanlıkları kırmak için çeşitli eğitimler ile farkındalıklar oluşturduk. Gelecek Nesil çalışmalarının en önemli noktasında gördüğümüz proje yönetimi bakış açısını geliştirmek gerekliliğinde hem fikir olduk. Ve böylece Avrupa Birliğinin açık bir sistem olarak desteklediği PM² Proje Yönetim metodoloji anlayıp uygulanabilirliğini fark ettik. Eğitimler alırken aynı zamanda Türkçeleştirme faaliyetlerine katkı sağladık.

Bu çalışmalar nezdinde Değerli Paydaşımız ve PM²Alliance Türkiye Koordinatörü Bülent Artan Bey’ e çok teşekkür ederiz. Bu eğitimler, Türkçeleştirme kapsamında profeysonel ve proje yönetim deneyimlerini bizler ile paylaştı. Prof.Dr. Ali Eleren Hocamızla bu eğitimlerden keyif aldık, eğlendik ve bunu bir an önce Ülkemize yaygınlaştırmak için seferber olduk. 

Biliyor ve inanıyoruz ki bu PM² Proje Yönetim Metodolojileri, Kamu, Kurum ve Kuruluşlara değer katacak ve ülkemiz israftan, zamandan, iş gücünden, paradan kazanmanın veya kazandırmanın farkına bir kez daha varacaktır.  

Saygılarımızla,
Kenan Berkdemir