Yalova Üniversitesi, 1. Endüstriyel Yazılım Konferansı 29 Mart 2019 tarihinde Üniversitemizin kampüsünde düzenlendi. Seçim tatili olmasına rağmen nitelikli katılımcıların olduğu etkin bir paylaşım oldu. Milenyum Danışmanlık olarak ERP Committee ile birlikte bu paylaşımları yapmanın verdiği mutluluk ve gurur ile çalışmalarımıza devam ediyoruz. 

Endüstriyel Yazılım Konferansına ERP Committee Turkey Başkanı Göker Sarp, Katipoğlu Danışmanlık ve Sistem Mühendisliği’nden Y. Yağmur Katipoğlu, Milenyum Danışmanlık’ tan Sinan Berkdemir ve Kenan Berkdemir, ORACLE’ı temsilen ERA Consulting Services’ten Satış ve İş Geliştirme Direktörü Bora Bilen, Ecostar Combustion Systems Bilgi İşlem Yöneticisi Emre Kenan katıldı.

Konferansta ‘ERP nedir?’, ‘Geçmişten günümüze ERP yazılımlarının gelişimi ve ERP seçiminde dikkat edilmesi gerekenler’, ‘Depo Yönetim Sistemleri’, ‘Yapay Zeka ve İş Uygulamaları’, ‘MES kavramı’, ‘ERP sistem kurulumunda firma ve çalışan beklentileri’, ‘ekip oluşturma’, ‘kurulum aşamasında karşılaşılan sorunlar’, ‘devreye alma ve test aşamaları’ ile mezunlardan beklenenlerin neler olduğu konularına değinildi.